Multi-tabs Immuno Monivit. + Maitohappobakteeri 60 kpl

21,42 €
612,00 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2144533

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Multi-tabs Immuno monivitamiini + maitohappobakteerivalmiste on 3-in-1 tabletti, joka sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja maitohappobakteeria. Aikuisille ja lapsille 11-vuotiaasta lähtien. Multi-tabs Immuno sisältää 12 tärkeää vitamiinia, 7 kivennäisainetta ja L. rhamnosus (LGG®) maitohappobakteereja. Yksi tabletti sisältää miljardi maitohappobakteeria L. rhamnosus (LGG*) maitohappobakteerikantaa, joka on maailman tutkituin maitohappobakteerikanta. Sopii erityisesti toipilaille, stressaavaan elämäntilanteeseen sekä yksipuolisen ruokavalion tueksi. Multi-tabs Immuno sisältää esimerkiksi seuraavia aineosia maitohappobakteerin lisäksi: D-vitamiinia, sinkkiä ja mangaania, jotka edistävät luuston pysymistä normaalina foolihappoa, sinkkiä, seleeniä sekä B12-, C- ja D-vitamiinia, jotka tukevat immuunipuolustusjärjestelmän normaalia toimintaa pantoteenihappoa, joka edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. S



Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä. Vitamiini-kivennäisainevalmiste ja maitohappobakteerivalmiste. Aikuisille ja lapsille 11-vuotiaasta lähtien.


Huomioitavaa:

Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, Lacticaseibacillus rhamnosus (LGG®), sinkkioksidi, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kalsium-D-pantotenaatti, ferrofumaraatti,mangaanisulfaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, kuparisulfaatti, tiamiinimononitraatti,
liivate, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi, natriumselenaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, värit (kurkumiini, beta-karoteeni).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.