Apteekki FluAcute Zinc+ mustaherukka 20 ml

20,04 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20ml
Tuotenumero (Muu) 9247213

Markkinoija

Medifon Oy Ab

APTEEKKI FLUACUTE ZINC+ MUSTAHERUKKA on mustaherukanmakuinen suusuihke lievittämään flunssan ensioireita sekä lyhentämään flunssan kestoa. Valmistettu Suomessa.



Annostelu:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille:
Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti, kunnes oireet helpottuvat.


Käyttötarkoitus:

Suusuihke flunssan keston lyhentämiseen ja oireiden lievitykseen. Kolmitehoisen valmisteen sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa estäen flunssaa aiheuttavien virusten lisääntymistä nielussa, dekspantenoli edistää nielun limakalvojen uusiutumista ja osmoottinen vaikutus vähentää nielun turvotusta ja ärtyneisyyttä. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa heti flunssan ensioireiden ilmaantuessa parhaan tehon aikaansaamiseksi ja flunssan etenemisen pysäyttämiseksi.


Raskaus ja imetys:

Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Mahdollisia haittavaikutuksia ovat metallinen maku ja pahoinvointi. Lisääntynyt nesteen virtaus ja kuumotuksen tunne nielussa on tavallista.
Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.
Jos muita haittavaikutuksia ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin tai lopeta tuotteen käyttö.
Vain suun kautta otettavaksi. Vain henkilökohtaiseen käyttöön.
Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin.


Ainesosaluettelo:

Ainesosaluettelo:
Dekspantenoli (B5-vitamiini), sorbitoli, glyseroli, sinkkiasetaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, sukraloosi, natriummetyyli-p-hydroksibentsoaatti, mustaherukka-aromi, vanilja-aromi, makrogoliglyserolihydroksistearaatti, piparminttuaromi, vesi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.