POSIVIL FLUZINK VERIAPPELSIINI IMESKELYTABLETTI 40 TABL

12,58 €
279,56 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40tabletti
Tuotenumero (Muu) 9260204

Markkinoija

Orion Oyj

Posivil FluZink sitruuna-lakritsi, anis, veriappelsiini ja mustaherukka -imeskelytabletit ovat imeskeltäviä sinkkiasetaattitabletteja. Ne sopivat flunssan ensioireiden hoitoon ja ohjeen mukaan käytettyinä lyhentävät flunssaoireiden kestoa.



Annostelu:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8-10 imeskelytablettia eli 80-100 mg sinkkiä vuorokaudessa. Jos oireet eivät lievity 7 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin.


Käyttötarkoitus:

Posivil FluZink sitruuna-lakritsi, anis, veriappelsiini ja mustaherukka -imeskelytabletit ovat imeskeltäviä sinkkiasetaattitabletteja. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.
Helpottaa flunssan oireita.
Lyhentää oireiden kestoa.
Imeskelytableteista neljä makuvaihtoehtoa: sitruuna-lakritsi, veriappelsiini, anis ja mustaherukka.
Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekissa.


Ainesosaluettelo:

Anis: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesium-stearaatti, anisaromi.
Veriappelsiini: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, veriappelsiiniaromi.
Sitruuna-lakritsi: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, sitruuna- lakritsi- ja vanilja-aromi.
Mustaherukka: Sinkkiasetaatti (10 mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, mustaherukka- ja vanilja-aromi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.