Multi-tabs Kids Maitohappobakt. + B1- ja B6-vitamiini Vadelma-Appelsiini 30 purutabl

15,09 €
1257,50 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2144681

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Uutuus Multi-tabs Kids -maitohappobakteerivalmiste on yli 3-vuotiaille lapsille tarkoitettu pureskeltava tabletti, joka sisältää B1- ja B6- vitamiinia sekä kahta maitohappobakteerikantaa: L. rhamnosus (LGG®) ja Bifidobacterium lactis (BB12®).



Annostelu:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 purutabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä. Pureskeltava purutabletti, joka sisältää maitohappobakteereita ja B1- ja B6- vitamiinia. Yli 3-vuotiaille lapsille. Makuna marjainen vadelma-appelsiini.


Huomioitavaa:

Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Täyteaineet (isomalti, mikrokiteinen selluloosa), makeutusaine (ksylitoli), frukto-oligosakkaridi, Lacticaseibacillus rhamnosus (LGG®), paakkuuntumisenestoaineet (metyyliselluloosa, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, piidioksidi), Bifidobacterium lactis (BB-12®), sokerit (glukoosi, fruktoosi, sakkaroosi), makuaineet (appelsiini, vadelma), tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.